Om mig

Mitt foto
Utexaminerad sjukskötare/hälsovårdare men är även bagare/konditor från tidigare. Under de senaste åren har mitt träningsintresse ökat. För tillfället är det spinning, och gymträning som jag satsar på och den träningsform jag gillar bäst för tillfället! Finns det skönare än att komma hem med svett i nacken och ben som är trötta? För tillfället går jag Academy vid United i Malmö och trivs grymt bra! The best is yet to come!

torsdag 20 januari 2011

Akut...




...hemlängtan. Har inte haft hemlängtan sen...ja jag vet inte när. Kanske nån gång i November. Men i denna sekund vill jag hem. Just nu vill jag bara vara i garaget och se på när lillebror fixar med högtalarna i bilen. Eventuellt hjälpa till på ngt hörn. Men mest bara stå och se på och prata.
Vinter i Purmo och vinter i Malmö. Bilden är tagen från min länk igår, Casino Royal.













3 kommentarer:

  1. Åh, jag vet hur det känns. Jag längtar också hem just nu. Vad najs det sku vara att bara gå omkring därhemma och chilla med alla fina människor.

    SvaraRadera
  2. Vi synns ju snart igen, fö he va väl i nagang i mars du sko koma ? åhh tänk tå böri e vååras !! njut åv malmö nu... föö vipps så e du heim igen :) miss you :)

    SvaraRadera
  3. Idag har vi också +grader och vårkänning! Men solen gömmer sig effektivt.

    SvaraRadera